Over ons

In 2010 hebben A.J.P.M. (Twan) Wilke en P.M. (Peter) Möller hun ervaring in en kennis van vastgoedmanagement gebundeld met de start van Vastgoed Centraal.

 

Twan Wilke startte zijn loopbaan in onroerend goed in 1982 bij ABC Vastgoedbeheer als Adjunct-Kantoordirecteur in Lelystad en Almere. Daarna volgden ING Vastgoedmanagement (Principal Commercieel Vastgoed Manager) en Ahold Vastgoed (Hoofd Beheer). Van 2002 tot en met 2007 was hij Directeur en medeaandeelhouder van Kruse&Lampo Vastgoedmanagement.

Met zijn vennootschap Stede Estate BV richtte hij zich van af 2008 op de vakinhoudelijke ondersteuning van uiteenlopende vastgoedpartijen. Voor beleggers, eindgebruikers en projectontwikkelaars verzorgde hij professionele ondersteuning in vastgoed- en asset & property management.
 

Peter Möller is in 1984 gestart bij het toenmalige ABC Vastgoedbeheer. Hij bekleedde diverse functies, onder andere als Adjunct Kantoordirecteur van de vestiging Nijmegen. Van 1992 tot 1997 was hij verbonden aan Achmea Asset Management (Portefeuille Manager en Acquisiteur Onroerend Goed). In 1998 maakte hij de overstap naar VIB Nederland BV (Portefeuille Manager). Twee jaar later trad hij aan als Directeur Groot Aandeelhouder bij Kruse&Lampo Vastgoedmanagement.

 

Twan en Peter

Peter Möller en Twan Wilke

 

 

Vastgoed Centraal 

Twan Wilke en Peter Möller zijn de drijvende krachten achter Vastgoed Centraal.

In een persoonlijk interview geven de heren een kijkje in de organisatie. Hoe is het allemaal begonnen? En wat is de kracht van de organisatie?